Geur marketing voor bedrijven

Wanneer comfort, focus of ontspanning nodig is in ons dagelijks leven, is het advies altijd hetzelfde: haal diep adem. Dat laat zien hoe belangrijk geur is voor de perceptie en is de reden waarom omgevingsgeuren een must-have functie aan het worden zijn voor de grootste namen in het moderne bedrijfsleven.

Geur marketing oplossingen

Onze geur zintuigen zijn nauw verbonden met hoe we locaties, ervaringen en nog veel meer waarnemen. Een nostalgische geur kan bijvoorbeeld direct een prettige herinnering oproepen en een subtiele, elegante geur kan de toon zetten voor een luxe winkelervaring. Deze connectie betekent dat als we van een geur genieten of deze associëren met een positief resultaat, deze waarneming nog lang blijft hangen nadat we een kantoor of winkel hebben verlaten. Geuren maken gebruik van dit krachtige resultaat en helpen uw merk hoger op de agenda van uw klanten te komen.

Door een geïntegreerd geursysteem te gebruiken, wordt elke bezoeker onbewust op dezelfde manier verwelkomd en met een positieve indruk binnengehaald. Diezelfde geur blijft na verloop van tijd een positieve indruk achterlaten en kan zelfs op verschillende bedrijfslocaties worden gebruikt om ervaringen te standaardiseren. De geur van uw keuze communiceert een stille boodschap naar uw klanten – u bent op een vertrouwde plek met producten die u vertrouwt en waar u van geniet.

Waarom SCENTLINQpro geur marketing beter is

Omgevingsgeur is fundamenteel anders dan producten zoals luchtverfrissers, die vaak agressieve of onaangename geurprofielen hebben. In plaats daarvan zijn ambient scent producten en systemen bedoeld om subtiel en uitnodigend te zijn, geformuleerd om aangenaam en licht te zijn in plaats van overweldigend. Bovendien zijn de gebruikte geuren en melanges van topkwaliteit, een kwaliteit die een hogere klantenkring aanspreekt – en aantrekt!

Net zoals delicatessen en designerparfums anders ruiken dan hun goedkope tegenhangers, zijn geur systemen een klasse apart. Ze zijn gemaakt om de luxe uitstraling van een hotellobby of de grootse presentatie van een winkelshowroom te versterken, ze verleiden de zintuigen en ondersteunen een positieve instelling bij uw potentiële klanten.

De geur van succes

Met zoveel visuele en audiovisuele marketing om ons heen kan het moeilijk zijn om uw klanten te bereiken, zelfs in uw eigen winkel of kantoor. Geurmarketing biedt een andere marketingvector, waarmee u zelfs kleinere ruimtes en showrooms optimaal kunt benutten.

 

Ontdek hoe we uw merk kunnen helpen…

Nu klanten zich steeds meer bewust zijn van hun merkkeuzes, moeten hotelmerken ook een goede mix van interne strategieën toepassen.

Ontdek hoe we u kunnen helpen een emotionele band te creëren door middel van geuren die een grote impact kunnen hebben op uw bedrijf en uw merk.
Contact